Investor Readiness Training

investor readiness training


Doelstelling van het Trainingsprogramma:

Jonge bedrijven hebben de potentie om veel waarde te creëren voor de economie en de maatschappij. Financiering is van belang in elk stadium van de onderneming.  Ondernemingen die geen financiële ondersteuning kunnen krijgen sneuvelen in de Valley of Death, omdat zij geen investering kunnen doen in een commerciële doorbraak.  Daarom is Investor Readiness belangrijk.

Investor Readiness betekent het begrijpen van de criteria die investeerders gebruiken om uw zakelijke kansen te evalueren, zodat ze kunnen beslissen of ze in uw bedrijf willen investeren. Het is belangrijk om uw business vanuit hun standpunt te presenteren en uw bedrijf te positioneren in en manier dat het investeerders aantrekt. Dit impliceert veel voorbereiding.

Het doelstelling van de training is de startups helpen om voor te bereiden op een nieuwe subsidieronde door de criteria en het proces van investeerders goed te begrijpen en met een overtuigende en inspirerende presentatie, business plan de kans op een succesvolle financieringsronde verhogen.

Doelgroep: 

Doelgroep zijn jonge bedrijven in de hightech/medtech industrie die zich willen voorbereiden op een nieuwe financieringsronde. Deze bedrijven zijn klaar om te accelereren en groeien, en weten inkomsten te genereren. Deze bedrijven moeten een basis business plan hebben.

                                
Leerdoelstellingen:

Deelnemers zullen leren

  • hoe zij zich moeten voorbereiden op een financieringsronde met een overtuigende en inspirerende presentatie op basis van een goed voorbereid businessplan
  • begrijpen de criteria en het proces van de investeerders, en hoe zij investeerders kunnen selecteren
  • vergroten de kans op een succesvolle financieringsronde

Aanpak van het Programma:

Om de training effectief en interessant voor de deelnemers te maken is onze aanpak

  • Interactief: Betrokkenheid van de deelnemers wordt gestimuleerd door interactieve sessies, discussies en vragenrondes.
  • Praktijkgericht: Praktische voorbeelden worden gegeven en  door oefeningen tijdens en huiswerk aan het eind van de sessies wordt ervoor gezorgd dat de deelnemers hun opgedane kennis in praktijk kunnen brengen.

Formaat van  het programma

Het programma bestaat uit een dag training met interactieve sessies en een halve dag waarin de deelnemers hun business presenteren aan een panel.

Docenten en gast sprekers

Docenten zijn ervaren ondernemers en professionals die ervaring hebben met het begeleiden van bedrijven bij het verkrijgen van financiering. 

Gastsprekers worden uitgenodigd uit de industrie en investeringsmaatschappijen om concrete voorbeelden voor te leggen en erover te discussiëren.

Algemene Voorwaarden           Copyright © All Rights Reserved