3 april 2019

Hannover Messe 2019 - Dit jaar staat 5G centraal

bizob 450Hannover Messe 2019 is het toneel voor de nieuwste innovaties. Dit jaar staat 5G centraal. 5G met real-time gegevensoverdracht, hoge beveiliging en een laag energieverbruik maakt de IoT eindelijk mobiel en vindt zijn weg naar industriële toepassingen.

De toepassing van machine learning en AI-methoden voor industriële productie en technisch ontwerp staat in het middelpunt. U kunt zien hoe de connectiviteit van machines, robots, cobots en edge-apparaten het mogelijk maakt om gegevens te verzamelen en te analyseren om betere processen, platforms voor industriële intelligentie en bedrijfsmodellen te creëren. Additieve productieprocessen blijken steeds gebruikelijker te worden in de fabrieksomgeving.

Digitale tweelingen en slimme fabrieksoplossingen worden op grote schaal getoond op de beurs. Deze zijn bedoeld om de productiviteit en flexibiliteit van de productie te verhogen. Hoewel de aandacht tot nu toe voornamelijk is gericht op machines en het netwerken van machines, is er een toenemend aandacht om zich te concentreren op de werknemers voor het succes van de digitale transitie.

Slimme mobiliteit mag niet ontbreken op de Hannover Messe met de vliegende auto van PAL-V.

Algemene Voorwaarden           Copyright © All Rights Reserved