Business Model Innovation

Business Model Canvas 900
Doelstelling van het Trainingsprogramma

Snel veranderende technologieën, globalisatie, Industrie 4.0 (de vierde industriële revolutie),  nieuwe markttrends, maatschappelijke ontwikkelingen en hogere eisen van de consumenten, brengen extra uitdagingen om een duurzame business op te bouwen en te managen. Uw organisatie moet zich aanpassen aan de veranderingen en innoveren om te concurreren.

Bij het vierde industriële revolutie, de echte revolutie zijn de business modellen. Kansen die zijn gecreëerd voor business modellen door Industrie 4.0 zal de inspanning voor innovatie stimuleren. Het onderzoek laat zien, dat de mogelijkheden om de data te analyseren zullen beslissend zijn voor de business modellen. U moet dus uw business model veranderen.

Hoe kunt u nieuwe business modellen te genereren, evalueren en implementeren voor uw organisatie? Met onze ervaren trainers helpen we u om innovatieve methoden te leren, kennis en praktische vaardigheden te ontwikkelen voor business model innovatie en succesvolle nieuwe business modellen te genereren voor uw organisatie.

Doelgroep 

Doelgroep zijn managers van MKB bedrijven, startups en ondernemers. Deze bedrijven willen accelereren, groeien en nieuwe inkomsten genereren.

Leerdoelstellingen

De workshop is gericht op:

  • Genereren van nieuwe waarde proposities
  • Identificeren van nieuwe klantsegmenten en verkoopkanalen
  • Innoveren met strategische partners
  • Genereren van nieuwe inkomstenstromen

Deelnemers zullen

  • Leren en oefenen met de methodologie en toepassen business model canvas voor het genereren en visualiseren van nieuwe business modellen
  • Ontwikkelen van innovatieve nieuwe businessmodellen
  • Leren toepassen van multidisciplinaire en creatieve samenwerking technieken

Aanpak van de workshop

Om de training effectief en interessant voor de deelnemers te maken is onze aanpak

  • Interactief: Betrokkenheid van de deelnemers wordt gestimuleerd door interactieve sessies, discussies en vragenrondes.
  • Praktijkgericht: Praktische voorbeelden worden gegeven en door oefeningen tijdens en de sessies wordt ervoor gezorgd dat de deelnemers hun opgedane kennis in praktijk kunnen brengen.

Formaat van de workshop

De workshop heeft een programma van een halve dag.

Algemene Voorwaarden           Copyright © All Rights Reserved